Seira Rav Consulting

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!

S.C SEIRA RAV CONSULTING S.R.L.

Seira RAV Consulting, parte din grupul de firme Seira RAV are ca principală activitate asigurarea managementului pentru implementarea proiectelor de construcții pentru toate etapele de dezvoltare.
O activitate extrem de imporantă în gestionarea corectă a investițiilor finanțate fie din buget privat fie fin buget de stat. Activitatea de management, consultanță în dezvoltare cât și obținerea de fonduri europene la nivel național, fiind realizată de o echipă profesionistă de specialiști având suportul constant al capacității profesionale prin diviziile din cadrul grupului de firme Seira RAV.
Prin abordarea unei strategi corecte înainte de demararea unei investiții, șansele ca proiectul final să corespundă cu liniile de concept sunt garantate!
Într-o completare a capacității profesionale Seira RAV Consulting, va concepe de la nivel de discuție până la nivel de finanțare și execuție toate dorințele privind realizarea unei investiții cu fonduri europene. Aceasta activitate a devenit clară, ca urmare a ultimilor ani de dezvoltare, management și consultanță realizați în cadrul Grupului Seira RAV, fără suspiciuni de calitate a serviciului și/sau la întrebăriile : „Oare îmi este respins proiectul?” sau „Mă va costa mai mult?”, „Pot să susțin investiția?”.

Link website: www.consultanta-ue.ro